Dobjuk fel a télikabátunkat! 3.rész

Ez a minisorozat harmadik része, s eddig nekem személy szerint egyben a kedvencem. Ezt a mókás kitűzőt azokra a napokra találtam ki, mikor épp antiszoc állapotban leledzem, s nincs kedvem senkivel sem hosszabb beszélgetésbe bonyolódni. Durva vagy udvariatlan azonban ezen viharvert napjaimon sem akarok lenni, ezért a kabátomra, vagy a pulcsimra tűzöm ezt a kis bilétát, ami remélem helyettem is elvégzi a dolgok nagyját, s sikerül megőriznem vele mindenki lelki békéjét - a magamét is beleértve.
Ha van kedvetek, készítsétek el velem:
Rajzoljunk fel, majd vágjunk ki két gondolat felhő/buborék formát. A nagyobb buborék legyen valamilyen sötét szín, míg a kisebb világos.
A világos részre írjuk rá a kívánt szót (ez lehet akár a nevünk is), majd aprólékosan hímezzük ki azt.
Ezután a nagyobb rész hátuljára öltögessük rá a kitűző alapot (vagy biztostűt).
Végül pedig a két buborékot egyszerű fércöltésekkel öltsük össze.

Nektek tetszik ez az ötlet? Viselnétek ehhez hasonló kitűzőt?
Ha esetleg úgy döntötök, hogy elkészítitek akár ezt, akár a korábbi kitűző ötleteket, kérlek fotózzátok le, nagyon szívesen megnézném!


3 megjegyzés:

  1. Jòpofa :-) Azt hiszem szìvesen viselnék hasonlòt.

    VálaszTörlés
  2. Tudom, hülye kérdés, de akkor ezek szerint a filcet nem kell beszegni, ugye? Hobbiboltban érdemes beszerezni? Méteráruban gondolom csak nagyobb egységet tudok venni, egy kitűzőért meg nem veszek 1,5 m anyagot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, a filcet nem kell beszegni (én épp emiatt szeretem használni, mert nincs varrógépem). Hobbiboltban érdemes beszerezni, ott valószínűleg sokkal nagyon a színválaszték, mint máshol. (nálunk a méteráruban például nincs is) Általában 20X30 cm-es darabokban lehet őket kapni.:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.