Heti felfedező

Ha létezne olyan verseny, ahol azt mérjük össze, ki ette meg az ünnepek alatt a legtöbb mézeskalácsot és szaloncukrot, azt hiszem én nyernék. Ilyen volt ez a hét. Rengeteget tüsténkedtem a konyhában, jól el is fáradtam bele, majd öngyógyítás gyanánt azóta is nassolok. Ráadásul már most a holnaputáni lencsefőzelékről álmodozom....
1. Az egyik célom a jövő évre, hogy sokkal többet játsszak a ruháim át/egyedivé alakításával. Kinsey flitteres blúza szuper példa erre. 
2. Csodaszép ez a rusztikus (nem az Emily Gilmore féle!) házikó. Mikor költözhetek?
3. Ha valaki így a karácsonyi evés dömping után megkívánna még azért egy kis édességet, Konyhatündér blogján ez a praliné szerintem nagyon jól néz ki.
4. Ilyen és ilyen pomponos sapkát akarok csinálni/hordani. Vajon jól állna a rövid hajamhoz?
5. Valamilyen rejtélyes oknál fogva még soha nem volt melegvizes palackom. Mostanában viszont olyan gyakran jönnek szembe velem ilyen és ehhez fogható szépségek, hogy komolyan gondolkodom egy palack beszerzésén. Ha még idén télen eljutok a vásárlásig, akkor biztosan egy egyszerű darabot választok, majd kötök vagy horgolok rá egy helyes kis pulcsit, például ahhoz hasonlót, mint ami a képen is látható. A fentihez egyébként még mintaleírás is található!

Egyéb olvasnivaló:
-Tündéri Lonka kreatív tematikus partiötlete
-Heva körmös inspirációja
-Zóra karácsonyi képei

Mindenkinek kellemes, láblógatós vasárnap délutánt!



2 megjegyzés:

  1. Jajj, de szuper képek! Az első képen a blúz nagyon tetszik, a rusztikus házikóba pedig én is szívesen költöznék! :)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.