Indul a hét

Bár mi az ünnepi lakásdíszítést egészen december elejéig - közepéig nem ejtjük meg, azért egy valami mégis jelzi a Karácsony közeledtét: az adventi koszorú. A héten főleg a koszorúval fogok bíbelődni, illetve nekiállok a karácsonyi üdvözlő lapok gyártásának is; egyik sem épp a leggyorsabb barkácsolnivaló. A koszorúhoz inspirációt is gyűjtögettem, erről holnap érkezik bejegyzés, valamint a Facebookra is adagolok a héten fotókat különböző stílusú koszorúkkal, gyertek, nézzétek meg őket!
hangulat: jókedvű, bár kicsit fáradt
jókedvfokozó: arra ébredni hétfő reggel, hogy az egyik cicám a fülembe dorombolva próbál felébreszteni
innivaló: citromos víz sok citrommal
sorozat: TVD (Damon és Elena végre, alig várom a pénteket!)
mozgás: mostanában újra Tracy Anderson dvd-re
könyv: Nick and Norah's Infinite Playlist

Nektek hogy indul a hét?

2 megjegyzés:

  1. Szia, most találtam a blogodra, de látom, hogy nem régen indult, így el is olvastam mindent visszamenőleg. Jövök még, tetszenek a dolgaid. :) Nekem is a mindenem a kreatív tevékenység, bárcsak százszor több időm lenne minderre.
    Mivel hétköznap az egyetemisták életét élem jó néhány kilométerre a családomtól, nálunk hétvégéken zajlanak a karácsonyi előkészületek. Szerencsére Anyukám is kedveli a bütykölést. :) Mi az első adventi vasárnaptól folyamatosan díszítgetjük a lakást, első persze a koszorú, utána jönnek a gyertyák, képeslapok, ilyen-olyan függő díszek, üvegmatricák, majd a korlát és a terasz feldíszítése, szépen sorjában. Nagyon szeretem a karácsonyt!
    Szívesen olvasok mindenféle ötletet, legyen szó ajándékkészítésről, dekorációról, receptekről, hangulatfokozásról. :)

    Hangulat: nyugodt, ráérős; jókedvfokozó: inspirációk az interneten; zene: népzene; sorozat: Egyszer volt, hol nem volt... - bár a múlt heti rész kimaradt; mozgás: Jillian tornái; könyv: Goethe: Költészet és valóság (ez most kötelező, de megpróbálom nem úgy felfogni). :)

    További kellemes blogolást, üdvözlettel:
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna, örülök, hogy itt vagy!!:)
      Nagyon jól hangzanak a karácsonyi készülődős terveid, főleg, hogy Anyukáddal közösen csináljátok.
      Annak pedig különösen örülök, hogy megosztottad velem az aktualitásaidat, az Egyszer volt, hol nem voltot én is imádom, Goethe pedig nagyon jól hangzik!;)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.